onsdag 10 december 2008

Jag skulle vilja byta...


Kropp med Tiffani Amber Thiessen. Ni vet Valerie i Beverly Hills.

Jobb med vilken framgångsrik författare som helst. I alla fall en som är så pass framgångsrik att han eller hon kan lägga all sin tid på att skriva, i den takt han eller hon trivs bäst. Hur många sådana finns det tror ni? (Bilden visar Margaret Atwood).

Plånbok med Madonna. Hon borde ha tillräckligt för mina behov.

Hus med....? Mig själv om ett halvår. Fast det fungerar ju inte, då hamnar jag ju här igen. Hmmm. Men ni fattar. Annars gillar jag det här huset, lite för långt till familj, vänner, jobb och förskola bara...

Häng på nu! Vem vill du byta med?

6 kommentarer:

Världen enligt J. sa...

Lite lustigt, jag var inne på liknande tankar idag. Kvinnor jag skulle vilja vara och se ut som... Just idag skulle jag gärna se ut som PJ Harvey.

Pernilla sa...

Hmmm, det var lustigt. Undrar hur det kommer sig, att man inte bara kan vara nöjd! :)

Världen enligt J. sa...

Hmm, kan det ha att göra med att man är en sliten småbarnsmorsa, med mörka ringar under ögonen och ett hem som ser ut som en sopstation?

sandyekman sa...

Kropp - Min egen fast lite mer fit.
Jobb - Oprah Winfreys
Plånbok - se ovan..
Hus - Mitt eget om några månader:))

Anonym sa...

Madonna pa alla punkter. Den kvinnan har allt. Hon verkar vara en riktig bitch, dock, sa jag skulle bli en snallare variant.

Pernilla sa...

J - du har en bra poäng där. :)

Sandra - sunt ideal tycker jag. Att jag itne tänkte på Oprah, hon verkar ha ett roligt jobb. Och bra plånbok.

Anonym - Jag kan hålla med om Madonna men inte kroppen längre. Tycker hon ser lite läskig ut. Fast hon är råcool som håller sig i så bra form. Hon börjar ju bli gammal. Och lite lätt galen verkar det som. Känns hårt att säga så, jag har alltid älskat Madonna...