torsdag 29 januari 2009

Sambo

Vi bor ju hemma hos min pappa ett litet tag. Januari - juli för att vara exakt. Han har snällt packat ihop sig och flyttat ner till ett rum i källaren. Innan vi flyttade in pågick förhandlingar. Jag ville ha min egen säng, han tyckte att vi skulle ha hans och han skulle ta ner en gästsäng. Jag lyckades argumentera väl och sover nu gott i min säng.

När vi hade flyttat in kände jag att jag måste bearbeta honom lite på en annan sak i hans rum. Det hänger en jättestor tavla över sängen. Den har alltid hängt i pappas sovrum. Den kanske passar för en ungkarl men eh... en småbarnsfamilj?


Jag försökte således förhandla bort även tavlan men gick bet. Mest pga storleken, den får inte plats någon annanstans. Så härom morgonen satt Stora E och tittade intresserat på tavlan.

-Mamma. Varför tänker den där lilla på två mammor, en med långa tuttar och en med små tuttar?

Hmmm. Det var just därför jag helst inte ville vara sambo med tavlan. För jag ville slippa de besvärliga frågorna...

5 kommentarer:

Johanna sa...

*skrattar*
Vilken kommentar! Priceless :-)
Barn är så fenomenala på att upptäcka detaljer, det fascinerar mig verkligen.

Anonym sa...

Säg till henne att hon ska fråga morfar... :)

Pernilla sa...

He he. Jag ska nog skicka henne till morfar. ;) Annars kan man ju med öppet sinne tänka att man har väckt hennes intresse för konsten...

Och precis. Inget undgår barn, de ser allt. :)

Anonym sa...

Åhhhhh nu förstår jag ännu mer (efter bildbeviset) att du inte vill ha den över sängen. Jag får "mars attack"-rysningar.

Kram Jenny (JG)

Bendel sa...

Hi hi. Förstår att du inte ville visa men den var ganska fin på ett burdust 70-taligt sätt.