tisdag 3 augusti 2010

Urgoda linfrökex


Jag bakade ju lite linfrökex häromkvällen. De blev verkligen urgoda. I receptet (nedan) står det att man ska äta dem med "gårdsostar" och björnbärsmarmelad. Vi åt dem med gårdsosten Kvibille Cheddar och fikonmarmelad. Det var mums. Min mor ville ha receptet så här är det mamsen:

Recept ur tidningen Lantliv.

4 kommentarer:

Simona sa...

Mmm.

Jennica... sa...

Provar faktiskt att göra dessa kex just nu, blir nog rätt bra tror jag. Jag är ingen mästerbagare precis men detta borde till och med jag klura ut. Om ungefär 5 minuter så vet vi! :)

Jennica... sa...

Nu när jag lyckades göra kexen och de faktiskt blev väldigt goda, så blev jag sugen på den där björnbärsmarmeladen också som nämns i slutet av receptet. Snart är det ju björnbärstider! Egentligen låter det lite avancerat, men det hade varit kul att prova. Orkar du lägga ut receptet, annars kan du maila mig om du vill. Tack snälla!!

Pernilla sa...

Problem! Har inte kvar receptet. Måste fråga svärmor. :)