lördag 3 juli 2010

Kära anonym

Som kommenterade mina fem kilo som inte försvann som de skulle. Du tycker att jag är fin? Tack! Jag tycker att du är fin. Vem är du?

Mina fem är efter den här veckan minst 7. Om jag jobbar hårt i sommar och får bort dem ska vi se om jag känner mig "urgröpt". Jag tycker urgröpt låter bra. Min mage behöver lite urgröpt. Verkligen! Puss!

4 kommentarer:

Paperback Lover sa...

Urgröpt låter lite...som ett ingrepp. Jag brukar använda konvex och konkav. Just nu är det mest konvex.

MonasUniversum sa...

Darling. Du har fullt upp och har förmodligen inte varit inne hos mig. Jag satt igår och letade/skapade kök hela kvällen och vid något tillfälle så googlade jag "rostfri aluminiumbänk", eller nåt sånt, och hamnade givetvis inne i din andra blogg! Du, jag vill veta om du fortfarande är nöjd med allt i köket. Vad skulle du ha gjort om, om du fick välja. Jag är så starkt sugen på att ha alla arbetsbänkar och eventuellt köksön, i rostfritt...

Och sluta och drick nu, jävla fyllkärring.

Åsa Hellberg sa...

Haha. Jag har träffat dig. Var ska du ta alla de där kilona ifrån hade du tänkt dig?

Pernilla sa...

PL, det låter lite hemskt. Urgröpt. Tror inte att jag någonsin kan känna mig urgröpt. Jag kan nog aldrig ens komma i närheten av urgröpt. Dina ord låter lite bättre faktiskt. Konvex.

Åsa. MAGEN. Där sitter minst fem för många. Sedan kan jag plocka några på armarna. Ett kilo på varje kanske. Då jävlar!

Mona. Orkar inte utvärdera nu. Och idag har jag sagt stopp. Den här veckan var galen. Snart har alla gäster åkt hem och det blir svältekur. :)