onsdag 30 mars 2011

Mitt manus

har flugit iväg från byrålådans trygga vrå. Hon är ute på upptäcksfärd. Hon är inte överallt samtidigt, hon tar det lite lugnt, nosar sig fram. Men ute i världen är hon. Lite här, och lite där. En god vän frågade om det känns läskigt och nervöst. Jag funderade. Nej. Det känns inte läskigt. Det känns inte nervöst. Det känns skönt. Äntligen ska vi få se om hon duger till något. Om hon inte duger så har jag ändå försökt. Och skrivit en hel bok. Och det skönaste är att jag är ledig på kvällarna. Jag behöver vila. Jag behöver läsa. Men okej då. Lite nervöst är det allt. Jag vill ju helst att hon ska slippa byrålådan igen. Jag vill se henne med snyggt fodral i alla bokhandlar. Så fort som möjligt. Såklart.

14 kommentarer:

Piakarin sa...

Å va underbart!
Kommenterar inte så mkt här, men följer din blogg i rss-läsaren! Roligt att höra att du blivit klar och fått iväg boken!!
Hälsar Pia-Karin

Susanne B sa...

Bra bra bra!

Anonym sa...

Grattis, bra jobbat!!

Gesica sa...

Grattis! Finally.

Simona sa...

Hurra! Mer releasefester att se fram emot!

Pernilla sa...

Du Simona. OM det blir en bok så kommer det att bli ett sådant fett releaseparty att du kommer att behöva DAGAR på dig att återhämta dig. It's a promise.

Tack hörni!

Ninas skrivarlya sa...

Vad kul. Grattis och lycka till nu! :)

Mia, Businessmorsan sa...

Det tar sig... ;-)

Anneli Stålberg sa...

Fantastiskt!
Stort lycka till!

Tinnar och torn sa...

Tummen är hållen, kram

Anonym sa...

Åh vad spännande. Nyfiken undrar till hur många? Hur har du gjort urvalet? Själv ska jag skicka mitt manus innan veckan är slut. Mejlat eller skickat?
Undrar en annan med drömmar

Anonym sa...

Härligt!

Sofia

Pernilla sa...

TAck hörni!
Anonym med drömmar. Jag har valt ut förlag som jag tror passar för mitt manus. Sedan gör jag som de beskriver att de vill att man gör (står på hemsidan). En del vill få mail, en del vill absolut inte få mail. LYCKA TILL!

Anonym sa...

Grattis!
Nu ser vi fram emot att få höra fortsättningen på ditt manus äventyr utanför byrålådans trygga väggar.
LYCKA TILL! Mia