söndag 8 augusti 2010

Dalarna, del 4

Vi gick på cirkus. Circus Madigan. Hmmmm. Inte direkt högklassig men barnen gillade. Tror att maken gillade en del av kläderna som de kvinnliga cirkusartisterna hade på sig. De var inte så heltäckande. Stora E noterade detta och sa: mamma, man ser ju typ hennes rumpa. Sedan la hon till: Jag tror hon vill det.

Det tror jag med.

3 kommentarer:

Isa sa...

Vi befann oss också i Dalarna när Cirkusen var där. Närmare bestämt i Mockfjärdstrakten som vi lämnade i fredags. Var dock aldrig på cirkusen men hörde den från en kvällssolig altan med ett glas vitt i handen. Stackars våra barn..

Björnparken hade vi också tänkt oss men efter en mindre besvikelse på Kolmården fick det räcka med djurparken för oss, bestämde jag och sambon. Visst är det dyrt med parker utanför Stockholm, och vad får man för pengarna?? jag hade blivit galen över att betala en massa hundralappar för att se några gamla björnar!

Hoppas att ni får en fortsatt skön sommar och att du blir klar med boken som jag är grymt imponerad över att du har åstadkommit!!
//isa

Simona sa...

Vi var på Skansen i måndags. det öste ner men vi fick se (och HÖRA) järvar. Det var ascool. Rekommenderas.

Vet du, vit månad - hah hah haaa. NOT.

Pernilla sa...

Isa, de verkar turnera Dalarna runt. PÅ väg hem såg vi reklam för dem i Falun. Ingen går fri.

Och vad trist att Kolmården var en besvikelse, där brukar det väl vara bra annars?

Tack Isa för beröm. Är också lite imponerad över mig själv - även om det visar sig vara skräp. Jag har i alla fall rott projektet skriva bok i land. :) Ha en supersommar själv, vad som är kvar...

Simona, Skansen rockar! Och vadå vit månad? Vem har pratat sådant strunt?