söndag 21 november 2010

Plötsligt

...finner jag mig själv på Google. Där skriver jag in "spöken" och sitter och läser på en massa olika spöksidor. För jag undrar några saker.

OM det nu var ett spöke som fastnade på min bild, varför är det så att hon alltid är i det där rummet/de där rummen? Hur kan de på Häringe säga att det inte spökar i vissa flyglar medan det gör det i andra? Och hur kommer det sig att spöket inte hänger med någon, för att få lite omväxling?

Nästa steg är att googla på denna Marguerite. Vem var hon? Varför är hon där hela tiden? Och vad tyckte hon om vårt bokprat?

Uppdatering: Hon var poet. Såklart gillade hon vårt readtreat! Hon var nog med hela helgen... Hon dog i México men är begravd utanför slottet. Från början var hon amerikansk operasångerska. Hmmm. Jag är lite fascinerad. Tänk att hon ville vara med oss i helgen!

4 kommentarer:

Susanne B sa...

Coolt!!! Otroligt! Från att INTE alls ha trott på spöken är jag rätt övertygad om att den här damen var där idag!

Pernilla sa...

Eller hur! Känner likadant! Jag har iofs alltid varit spökrädd men det har varit lite halvtöntigt då jag aldrig har sett något.
Men jag kan itne sluta stirra på bilden, det kan ju inte vara något annat. Till och med min skeptiske make har böjrat fundera. Han försökte förklara på alla möjliga sätt men nu har han tittat, tittat och tittat. Jag ryser.

Annelie sa...

Ah, en mexikansk knorr på det hela. Då blir jag intresserad! Ska definitivt se till att följa med på nästa readreat om det är på Häringe.

Susanne B sa...

En fotografbekant har på facebook kommenterat att det inte går att förklara som ett fotografiskt fenomen!