måndag 2 augusti 2010

Soffhäng

Får inte lämna soffan. Ligger ganska bra här. Imorse fick min nya kompis jobba i totalt 25 minuter, sedan gav jag upp. Inte för att jag inte orkade mer, nej då. Det var nämligen intervallträning, 5 minuter på crossis, av och vara nära spyis. 5 minuter på crossis, av och passa upp på litet e som har problem med att stort e är sjuk. 5 minuter på crossis, av och hjälpa till med spyhink. Till slut fick det vara. Idag är jag mamman med spyhinkarna, bara att inse.

2 kommentarer:

Perny sa...

Stackars liten då. När jag läser din blogg upplever jag att ni allt för ofta har spysjuka och kraftiga också. Känner verkligen med er för kräksjuka är bland det värsta som finns.

Pernilla sa...

Perny, vi har nästan aldrig spysjuka. :) Fast just den här veckan är vi tydligen drabbade. Oftast får våra barn kanske en kräkning och sedan är det inget mer men enligt förskoleregler ska man ju vara hemma 48 timmar... Kanske är det därför det verkar som att vi har långa kräksjukor? Fast jag läste nyss på vårdguiden att man får gå tillbaka till skola och dagis när man har varit symptomfri i 24 timmar. Halva tiden alltså. :) Fast våra börjar ändå inte förrän den 18 aug så de hinner nog bli friska...