måndag 21 september 2009

Ankinfluensan fortsätter

Glöm nu inte. Klockan 21:00 ikväll. Anna Anka får problem med sin 320 000 kronors gräsmatta. Det här måste jag se, kanske får jag lite tips inför mitt eget gräsmattearbete som börjar i vår någon gång. Vår ligger i nästan samma prisklass.

6 kommentarer:

Isa sa...

Kl 21 finns det ingenting som stoppar mig från att lägga beslag på tv:n! Jag känner att jag är på väg att bli besatt, av hatkärlek till en kvinna jag inte känner..:-)

Simona sa...

Nix. Jag bojkottar denna kvinna. Har bestämt mig. Sätter in pengar till välgörande ändamål istället. Det är mitt sätt att protestera. Va fan, det finns folk som SVÄLTER i världen, jag bara vägrar. Och då är jag ändå den mest ytliga människa jag känner. Vid Ankan går min gräns. Sorry om jag är trist. Nu ska jag dricka cola light och surfa planlöst.

FRIDA sa...

Hej P!

Jag har också tröttnat på henne, trots att jag bara såg 15 minuter av förra veckans avsnitt. Jag orkar helt enkelt inte engagera mig mer. Fast jag förstår att du tittar, det är nästan som en bilolycka, man har svårt att vända bort blicken ;D.

Kram Frida

Fia sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.
Fia sa...

Klart jag kommer att titta. Det är med skräckblandad förtjusning som jag tittar på programmet. Husfruarna är en parodi på sig själva och de verkar inte ha en aning om det.

Jag älskar din blogg och har lagt till den i min och hoppas att det är ok.

//Fia

Pernilla sa...

Fia, tack vad du är gullig! Klart du får länka. Blir bara glad!