måndag 28 september 2009

Status: Uppgiven

1) Tyckte att det var bra att gråta en skvätt på jobbet. Inte av den anledningen många tror när de hör att jag jobbar på högstadiet. Högstadiebarn är fina. Speciellt våra. :)

2) Hämtade övertrötta barn som grät för allt. För att gå in i bilen. För att gå ut ur bilen. För att de inte fick vara ute. Och så vidare. Alla anledningar du kan komma på, upphöjt i 369. Minst. (Om upphöjt i betyder att sakerna blir mer. Det är inte så lätt för en humanist att svänga sig med matematiska termer så att de blir rätt).

3) Fick in övertrötta barn i huset och de sandade ner hela hallen. Som jag dammsög igår natt. Dammsög igen. För att inte sprida runt det mer.

4) Öppnade posten. Fick ett not so trevligt brev från Försäkringskassan. Ringde och grät frustrerat. Det hjälpte föga. Fortsättning lär följa.

5) Åt middag under trevliga former. Faktiskt. Otroligt. Badade barnen. Fick för mig att luskamma eftersom det går löss på förskolan, i skolan och på mitt jobb.

6) Hittade löss. Påbörjade behandling.

7) Ringde in svärmor och svärfar som kom och hjälpte till i landet kaos. Svärmor luskammade och svärfar läste böcker. Svärfar ville inte ha en sinnessjuk svärdotter så han tyckte det var bäst att komma hit.

8) Ska nu enligt lusmedlets förpackning tvätta alla sängkläder, kuddar och täcken. Gosedjur. Etc etc. Ska också dammsuga huset ordentligt. Hmmm. Tur att jag inte har dammsugit nyligen...

9) Sa jag att maken är på tjänsteresa i Göteborg? Väntas åter om någon timme eller så.

10) Det är synd om mig. Alla sympatier mottages tacksamt.

11) Jag vet faktiskt inte varför jag kände att jag var tvungen att skriva i punktform.

12) Jag går och diskar. Eller kanske går jag bara och lägger mig utan att byta lakan i vår säng. De har ju bara sovit där lite de senaste nätterna, det kan inte smitta då väl?

4 kommentarer:

annannadesign sa...

Styrkekramar! Förstår precis!

Kram!

Pernilla sa...

Tack gumman! :)

Livet på den mörka sidan sa...

Stackars dig ! *duttar tröstande*

Pernilla sa...

TAck. Jag gillar duttande tröst.