tisdag 16 juni 2009

Att "jobba"

Jag har jobbat så hårt idag. Det är helt sjukt vad jag har jobbat hårt.

Jag har pratat förlossningar med en kollega. Sedan fikade vi lite. Sedan ringde jag (från mobilen, ej från jobbtelefonen) och beställde jord till tomten, ringde och fixade sjukintyg för min VAB, sedan fick jag mail om att det inte behövdes. Sedan var det överlämning till en kollega som hela tiden tog sidospår om andra saker. Sedan var det lunch. Sedan rensade jag min inbox och "mina dokument". Jag sparade ner allt jag behöver ha kvar på mitt USB. Sedan rensade jag en pärm.

Det jag hade att göra hade jag kunnat göra på en timme men min chef säger att jag måste vara på jobbet idag och imorgon trots att skolan är avbefolkad, trots att jag inte ska fortsätta på skolan och därför inte har så himla mycket att förbereda inför nästa termin och trots att jag inte har några arbetsuppgifter. Så det jag hade att göra idag spred jag ut så att jag har något att göra imorgon också. Det kommer att bli så hårt imorgon, jag vet nästan inte om jag klarar att gå.

Och om du inte känner mig och börjar döma mig så känner jag redan nu att jag måste försvara mig. Men varför det egentligen? Jag är en skitbra anställd men när det är såhär fånigt, då lackar jag lite.

0 kommentarer: