söndag 14 juni 2009

Jag - en atlet.

Såhär är det. Jag har en degmage. En rejäl degmage som sitter där den sitter, envist. Jag gör vad jag kan för att få bort den men ibland glömmer jag mig. Jag råkar fika lite. Jag råkar äta lite godis. Jag råkar ta en kvällsmacka. Så kan det vara, man kan inte hålla reda på allt.

Ikväll var jag på Friskis. Under normala förhållanden (läs när ingen är sjuk och vi jobbar lagom) så går jag till Friskis ungefär tre gånger i veckan. Jag är vältränad, jag orkar massor. Men jag har en degmage.

Ikväll på jympagolvet kom jag på det. Under degen, under gäddhänget och under fettolåren - där finns det en atletisk, slank och jävligt snygg kropp. Faktiskt. Så är det.

7 kommentarer:

MonasUniversum sa...

Ajm sårry baby, men du kommer att få leva resten av ditt liv med den där degklumpen. För det är bara farbror doktorn som kan ta bort den...

Pernilla sa...

Sådär säger du bara för att jag ska bli trotsig och tänka "jag ska fan visa henne!" Eller hur!?

sandyekman sa...

Du är underbar å jag blev så glad när jag läste detta!
Tack för att du sätter ord på mina tankar.
Sandra - en atlet nånstans där under..

MonasUniversum sa...

Näpp. Dagsens sanning. Be ALLA vältränade brudar, som har fött barn, att dra upp tröjan. NO ONE har en platt mage. Och det är logsikt min käre Dr Watson: finns inga muskler att träna.

...och så har jag tittat på Dr Phil..hehe!

Pernilla sa...

Mona! Jag är inte ute efter en perfekt tvättbräda. Jag är nöjd om större delen av fläsket försvinner. Och det finns visst folk som har fött barn som har snygga magar. T.ex. min jympaledare. Hon har snygg mage, såg det när linnet glipade idag. :)

MonasUniversum sa...

Då ljuger hon. Hon måste ha adopterat. Bergis.

Pernilla sa...

Att jag inte tänkte på det!!! ;)