måndag 8 juni 2009

Status

Stora E spyr igen. Sover just nu på soffan.

Lilla E somnade på soffan av uttråkning (förmodar jag) klockan 16:30 efter att hon hade klättrat med gipsat ben på de flesta möbler i huset. Hon sover fortfarande. Det blir en livad kväll. Fick inte väcka henne för jag var tvungen att hålla i Stora E som spydde.

Ringde hem maken vid 15, vid 16 ringde jag och var arg för att han inte hade kommit. Han sa att han var på väg men nog skulle börja spy snart. Väl hemma gick han dubbelvikt direkt in på toa och spydde. Han är också placerad i soffan.

På soffan sover även min far, som har virat filt omkring sig. På gång att bli sjuk?

Jag har åkt och storhandlat toapapper, handsprit stor flaska, vätskeersättning, tre coca-cola light 50 cl till mig, godispåse till mig och isglassar till barnen.

Sådär ja. Bring it on. Vad mer finns på lur för mig? Jag är bara nästan knäckt.

Har inte lyckats få tag i personen som ska skriva ut sjukintyg trots ihärdiga försök. Jag började prata med
Hemvaruhuseet men var tvungen att lägga på då Stora E spydde. Vi har inte heller fått tag i bergvärmekillen som låååååååååååvade att börja borra i vårt hus idag. Dessa människor ska vara väldigt glada att jag inte har fått tag i dem idag.

3 kommentarer:

annannadesign sa...

Neeeej!!!! Men jag höll ju tummarna...

Mira sa...

Neeej, var oxå min första tanke... Det tar krafter vet jag men jag håller oxå tummarna. Och jag hoppas att familjen blir frisk snart. Kraftkramar:) Mira

Simona sa...

Det här är humor på hög nivå.

Du MÅSTE skriva en bok om detta. Jag vill ha ett signerat ex.

Kram