tisdag 9 juni 2009

Desperat

Herregud. Jag är inte gjord för det här. Skrek på Lilla E ikväll. Hon är superettrig, slår storasyster, vrider sig och hoppar omkring värre än utan gips. Jag blir livrädd och reagerar med att skrika. Smart. Dessutom kissade hon nästan på sig vid ett tillfälle, det är ju kaos om det kissas ner i gipset...

Nu ska jag slänga mig i soffan och kolla på Desperate Housewives. Jag kvalificerar som medlem i den klubben kan jag säga. Ikväll har jag parkerat maken i sängen med Lilla E, han har till uppgift att hålla fast henne.

Funderar på om Mulder ska få göra mig sällskap framför tv:n men det känns oansvarigt när man har tre sjuklingar att ta hand om... Eller så är det precis det man ska, då kanske man fnittrar istället för skriker...

3 kommentarer:

Simona sa...

Hallå i kräk- och gipsparadiset!

Ikväll är det Greys.

Jag är hemma med sjukling oxå. 9-åring dock som stänger in sig på rum och pysslar. Vi har grodor. Bor norr om stan. Kom hit så bjuder jag på kaffe.

Kram
Simona

Pernilla sa...

Simona, vad gulligt av dig. Jag har jobbat idag - hallelulja! Jobbat och jobbat, varit på avslutning. Det var inte så jobbigt. Jobbet börjar nu. :) Hoppas nioåringen kryar på sig snart! Låter som att det är enklare att vabba med nioåring än med två - och femåring... :)

Simona sa...

Skönt att få komma hemifrån. Hoppas det vänder snart.

Greys ikväll!

Hurra!