måndag 23 mars 2009

VAB

Först pysslade vi lite. Sedan sov den sjukaste väldigt länge. Vi som inte sover på dagarna pysslade ännu mer. Sedan åt en del av oss lunch med både ansikten och kläder. Nu har några av oss picknick i uterummet där solen skiner. Vi äter morotsstavar, som bildar små prickar på den vita filten.

Någon gång får någon städa.

3 kommentarer:

Millimu sa...

Pyssel är bra. Picknick är bra. Den som inte varit hemma och sysselsatt barn hela dagen kan städa... Så kommer det i alla fall fungera i min familj idag! ;)

Pernilla sa...

Bara det att den någon inte kommer hem förrän sent, för det finns en ny liten människa att åka och titta på. Och när det är gjort så måste han förmodligen sätta sig o jobba då.... Och han ska väl egentligen inte lida för att jag har pysslat så ymnigt... :) Men jag gillar din princip, den brukar jag också köra efter.

Anonym sa...

Picknick och pyssel är bra vid sjukdom. Och jag känner igen det där att man får städa sen..Här brukar den tanken betyda att det har blivit lite mer än vanlig lek, typ matrester på vita filtar och soffkuddar. Sånt man i vanliga fall glr en del för att undvika men inte alltid orkar bry sig om.

Hoppas att sjuklingarna kryar på sig snabbt!!

Fint uterum förresten, vad härligt att kunna ha en matsalsmöbel där!

Kram