torsdag 5 mars 2009

Detta att blogga

Återkommer till att fundera på detta att blogga. Har för mig att jag har gjort det förut. Eftersom jag tydligen har skrivit över 1000 inlägg så orkar jag inte riktigt leta igenom alla för att länka... Det bara känns som att jag har skrivit om det förr.

Jag tänkte på det när jag skrev inlägget om
vad en vän är egentligen. Och funderade över om någon man aldrig har träffat, kan vara ens vän?

Jag tänker att jag borde skippa bloggen och lägga tiden på att skriva vettiga saker. Men det skulle vara så tråkigt. Jag gillar mina bloggar. Jag gillar er som läser (som jag känner till) och jag gillar att läsa era bloggar. Ni är med mig lite då och då, inte bara när jag läser er.

Idag undrade jag t.ex. om
Agnes fick ta med sig sin fina Nour hem från sjukhuset. Det fick hon!

Sandra på Talludden är ofta med mig när jag tänker hustankar. Vi ligger ju så lika och ofta har hon precis gått igenom något som vi just ska till att välja. Bra smak har hon också.

När jag dagdrömmer om att inte behöva jobba och bara få vara tänker jag på
Linda i Amerikat som är hemmafru ett tag. En kreativ och härlig sådan. Jag tänker ofta på något hon har gjort eller skrivit, och ler.

Det här är bara några av alla er jag tänker på som jag aldrig har träffat. Klart man måste blogga - annars hade jag ju missat er och alla andra fina som jag inte har nämnt just nu. Jag tänker på er också.

6 kommentarer:

MonasUniversum sa...

Huvudet på spiken dear.

Pernilla sa...

:) Och du är ju en av dem jag tänker på. Fast jag har ju träffat dig. Jättelänge. :)

Jennica... sa...

Jamen det är ju klart att du måste fortsätta!!! Nu när jag snart ska gå hemma med en liten bebis så måste jag ju kunna och sitta och läsa om allt du hittar på, samtidigt som jag ammar eller nåt!! :)
Gillar ju din blogg så mycket för att den rör allt det vardagliga och i den stora igenkänningsfaktorn!

sandyekman sa...

Visst är det skumt ändå. Jag tänker också ofta på mina bloggvänner och jag skulle så gärna vilja träffa er i sommar. Dina fina monster E & E. Ge dig en ordentlig kram å få reda på vem den där teknikern du är gift med är. Å så kan han få visa hur man blåtandar över sina kontakter för det har jag alltid undrat!

Pernilla sa...

Jennica, vad söt du är. Har inga planer på att lägga av. Det är för roligt. :) Så du kan lugnt få lite amningssällskap. Fast jag kommer ju inte kunna hålla tempot ett nytt inlägg till varje amning. Sorry. ;)

Sandra sötnos! Det fixar vi! Jag tänker absolut utnyttja din fina inbjudan till sommaren! Kram!

m family goes västerut sa...

Man kan ju fundera på om vi verkligen ska träffas IRL... Kanske har vi målat upp bilder av varandra som inte riktigt räcker lika långt i verkligeheten??? Fast, jag är för nyfiken! Jag ringer dig när jag kommer hem.

Gulle. Ha en fin helg!