söndag 22 mars 2009

Vad man gör för sina barn

Idag hade jag lovat barnen busstur (förortstjejerna som bara får åka bil jämt ser bussturer som något man gör för nöjes skull) och lunch på Mc.D. Jag hatar Mc.D och mina barn brukar mest peta i maten där men av någon anledning skulle vi dit efter Stora E:s balett.

Vi går från baletten som ligger i ett riktigt trist område, det är sönderslaget och klottrat och inte kul alls. Till slut kommer vi fram till centrumet som har den efterlängtade "restaurangen" och vi går in. Ställer oss i kön på Mc.D och känner stanken.

Det stinker spya, något helt otroligt. Så äckligt. Jag försöker presentera idén om att gå till något annat ställe men nu är det Happy Meals som hägrar. Jag blir nedröstad trots att Stora E känner stanken lika väl som jag och de runt omkring mig i kön.

När det blir vår tur så kan inte jag låta bli att fråga om de vet att det luktar kräk och kanske borde de skicka ut någon att skura lite?
-Vi har nattstädning.

Jaha ja. Men okej. Vad dum jag är! Det klart! Inatt städade de och nästkommande natt kommer de att städa. Under tiden får vi hålla för näsan i kön. Självklart!

0 kommentarer: