måndag 21 december 2009

Utmaningen

Blev ju utmanad av Denise. Här kommer de efterlängtade svaren!

Årets bedrift: Måste nog bli huset. Att ha sett drömmen bli verklighet. Huset är årets bedrift, med allt det innebar.

Årets bittra: Att jag efter att ha blivit uppsagd förra året hela tiden har fått söka nya jobb och därför hela tiden varit ny på jobbet och hela tiden behövt prestera och därför inte haft tid till det jag vill göra. Skriva.

Årets bästa semester: Gick åt till att packa upp och installera oss i huset. Det var en rätt härlig semester. Men nästa år unnar vi oss nog att ta en riktig, man blev inte så utvilad av att packa upp till 01 på nätterna.

Årets nytillskott: Mina barns kusin. Äntligen fick de en!

Årets förlust: Kanske var det här året som jag förlorade en del av min godtrohet. Kanske. En hel del finns dock kvar.

Årets vuxenpoäng: Jag fyllde nog potten redan 1994. Eller kanske 1987? Annars får nog svaret bli huset igen. Ursäkta tjatet.

Årets fysiska förändring: Usch vilken jobbig fråga. Tvärtemot alla mina intentioner så har degmagen bara blivit större. Jag skyller även detta på mina nya jobb och allt flyttande. Det har varit dåligt med rutiner och tid att pyssla om sig själv.

Årets nya kändisförälskelse: Jag är rätt dålig på kändisar, känner knappt igen dem när de pekas ut för mig. Så jag säger finaste Denise som alltid är generös med sig själv och sina kontaker, henne måste man vara lite kär i!

Årets mest gåshudsframkallande låt: Hmmm. Jag får mest lyssna på Amy Diamond och henne är vi kära i här hemma så det blir ingen gåshud. Jag säger pass!

Årets läsupplevelse: Jaha ja. Där ser man. Har jag läst något i år? Detta har nog varit mitt sämsta läsår någonsin. Men jag gillade ju Agnes Hellströms bok "Ränderna går aldrig ur" väldigt mycket och häromdagen lyssnade jag klart på "Borta Bäst" av Sara Kadefors. En väldigt tankeväckande bok. Jag sitter och mår väldigt bra i mitt hus på 200 kvadrat medan vissa bor i bilar och på gator. Det kan vara bra att komma ihåg ibland. En väldigt viktig bok.

Årets insikt: Att jag har det väldigt bra trots struliga jobb och lite för mycket degmage.

Årets teve-besatthet: Grey's Anatomy. Alltid. Och så var jag ju rätt hooked på Anna Anka när det gick men jag har missat hennes julprogram helt. Lika bra det.

Årets fest: har jag nog missat. Jag missade två dunderfester på grund av sjukdom i våras. Och vår inflyttningsfest har inte varit än. Däremot var det väldans kul på jobbets julfest häromveckan och även hos M&E i lördags.

Och då ska detta skickas vidare. Jag utmanar Malin, Mona och Maria.

2 kommentarer:

Maria sa...

Tack... tror jag P. Jag ska försöka komma ihåg detta och ta tag i den i mellandagarna någongång mellan degeriet i soffan och degeriet i sängen:)

Tunga frågor, kräver lite tanke.

Kram Maria

MonasUniversum sa...

Tack...tror jag, säger jag med!

Den här lägger jag ut på nyårsafton!