tisdag 8 december 2009

Arg

Är faktiskt väldigt arg. Blev påkörd bakifrån idag när jag var på väg hem från jobbet. Stod still vid ett stopptecken. Bom! Har nu skitont i nacken, huvudet och det kryper ner mot armen. Tack för den. Jag som skulle köpa presenter till min Stora E som snart fyller år. Istället fick jag skriva papper med väldigt ledsen påkörare. Tappade shoppinglusten vilket var synd eftersom det var enda dagen jag kunde handla.

Sedan köpte jag cola och skumtomtar och tryckte fan i mig hela påsen. Det var ju jättebra för degmagens minimerande. Väry match.

Nä. Nu tar jag mig själv i säng och ser fram emot morgondagen då jag ska vabba och uppsöka läkare för mig själv. Stora E är bättre men ska vara hemma imorgon igen, behövs en feberfri dag. Det känns ju bra att hon får tillbringa den i väntrum med mig.

Gonatt. Är arg på folk som kör på folk i bilar. Även om de är ledsna för det och verkar vara trevliga människor. Är ändå arg. Blev påkörd bakifrån för två år sedan och fick gå hos sjukgymnast i ett halvår efteråt. Det här känns värre, förra gången hade jag knappt ont. Arg.

Sa jag att jag var arg?

5 kommentarer:

annannadesign sa...

Kram på dig! Hoppas du får sova i natt! Har varit med om samma sak för några år sedan - mitt största bekymmer den gången var vår lilla 3-åring i baksätet... Vi klarade oss dock alla oskadda!

Pernilla sa...

Tack. :) Förra gången jag blev påkörd bakifrån hade jag med mig Stora E, det var läskigt! Nu var det ju bara jag och jag känner ju själv hur jag mår. Hon klagade på magont så det blev ganska många timmar på Astrid Lindgren då.. Ingen fara dock. Oftast går det ju bra.

Sitter i tlfnkö just nu. "TAck för att du väntar".

/nina sa...

usch usch USCH - hoppas verkligen att det går bra. Håller tummarna för dig!!

Pernilla sa...

Tack. Det kunde ju ha varit jättemycket värre. Det är ju bara en liten nacke som gör lite ont.

Mia, Businessmorsan sa...

KRAM! Du är värd alla skumtomtar i världen!
/ Mia, Businessmorsan