torsdag 3 december 2009

Lite viktig information om min dag. Verkligen viktig. Notera allt.

En väldigt lång dag. En väldigt väldigt lång dag. 8-18:30 på jobbet. Skulle ha tre utvecklingssamtal ikväll men det tredje dök inte upp. Ringde dem efter en kvart och de hade ingen aning om att de skulle vara hos mig just då. Trist slöseri med min tid.

Hur som helst fick dagen en bra start tack vare min nya bästa vän; Kupévärmaren. Igår kom jag försent till jobbet efter att ha skrapat bilen i en kvart. En kvart som jag definitivt inte hade budget för i mitt morgonrace.

Häromdagen tog min Marian Keyes slut. "Är det någon där". I liked very much. Först var jag lite less, same same, hört förut och hur mycket kan man skriva om samma familj egentligen? Men sedan blev det bra, bättre och så blev jag fast. Djupare analys kommer inte. Det är så skönt att lyssna på böcker i bilen, jag har cirka 20-30 minuter enkel resa, man hinner höra en hel del på en vecka.

Idag kom min nya bok hem med posten. "Borta bäst" av Sara Kadefors. Har tänkt läsa den länge men kom nu på att det smartaste är att köpa ljudböcker, de andra hinner jag ju inte med. Men Denise, I am waiting...

Sådär. Nu känns det bättre när ni vet vad jag har pysslat med idag. Snabb sammanfattning:
Åkt varm bil till jobbet.
Jobbat.
Skrapat bilen (ska kanske kräva att skolan bygger garage, alternativt ställer ut lite elstolpar?)
Åkt hem.

Spännande dag!

1 kommentarer:

Liselotte sa...

Jag tycker att du fick din vanliga dag till något speciellt just genom att du tänkte på vad som hänt. Jag försöker träna mig, (som stresshantering), att använda mindfulnesstekniker och där ska man just uppmärksamma det som händer i vardagen, i nuet. Fint gjort av dig. Det inspirerade mig att göra samma sak. En liten sak som en motorvärmare, men som ändå gör morgonstarten så mycket lättare. Och visst är väl en önskan om att slippa skrapa bilrutor på jobbet legitimt? Nu åker jag buss till jobbet, men det har varit tider när jag också stått och skrapat isiga rutor i alltför många minuter. Lycka till med ditt skrivande, ditt jobb och ditt drömhus. Du har två fina bloggar som är roliga att följa.