tisdag 22 december 2009

Hon är här nu.


Min finurlige make fick sms-aviseringen (hade lämnat hans nr ifall det skulle bli strul med byte av operatör) och sa inget. Han bara kom hem med henne. Nu ligger hon och laddas. Först den 5 januari blir jag helt i Telias våld.

Hur proffsigt kändes det när telefonen kom i ett skrynkligt brunt vadderat kuvert och med denna avrivna, knöggliga lapp? Ja, jag är nog lite pedant men ändå.
Nu är hon här i alla fall. Min iPhone. Som jag är livrädd att jag kommer att hata. Två år har jag förbundit mig till. Två år. Det är lång tid.

3 kommentarer:

Fröken Film sa...

Grattis till Iphone! Eftersom jag älskar allt som har med apple att göra band jag oxå upp mig i två år, helt utan att blinka. Telefonen har jag haft sedan augusti och är helt och hållet den bästa kompisen man kan tänka sig. Med telia är det väl bara att hålla ut...? :)
God Jul!

Pernilla sa...

Eh. Jag är ju inte applefantast, jag undrar fortfarande vad grejen är liksom. Älskar designen men när det gäller mac så har jag inte hajat än. Jag har bara försökt sedan augusti då jag serverades en mac på jobbet. Men jag försöker vidare. Tydligen i två år. :) Låter ju bra att du är nöjd! Och Telia är ju en bra operatör såtillvida att de har bra täckning osv - dock inte på mitt jobb tydligen. :) Bara man slipper strul så ska det nog bli bra. :)

God jul du med! Tänkte faktiskt på dig idag, att det var länge sedan jag såg dig här. Det var nog telepati.

Fröken Film sa...

I´m back! :) Fast jag har kollat in här som vanligt, har bara inte haft tid att kommentera... Ser verkligen fram emot julledigt nu, ska följa ditt exempel och skrivaskrivaskriva (på min Macbook, förstås!). Lycka till och glöm inte att uppdatera ordräknaren! :)