fredag 18 december 2009

I could live this life

Idag har jag avnjutit både ansiktsbehandling, halvkroppsmassage, lugn och ro och bra shopping. Var i Sickla på kvällskvisten och det var nästan dött. Jag och maken var där med barnen och efter middag tillsammans skickade jag hem dem och fortsatte på egen hand. Vi hade ändå två bilar där så varför skulle de behöva vänta på mig? Maken trodde att jag shoppade till honom men istället samlade jag på mig saker till min önskelista.

Jag vill ha:
-Hörlurar till datorn. Lånar en kollegas hela tiden och snart tröttnar han nog.
-En ny kalender från Bookbinder's. Älskar Bookbinder's. Brukade älska Ordning och Reda men det var bara för att de var först. När de nobbade mig till ett extrajobb surnade jag till. Their loss. Jag ÄR Ordning & Reda men det fattade de inte.
-Jag vill ha ett nytt nattlinne men sådant jag vill ha köper nog inte en vettig make. Jag vill ha ett skönt.
-Jag behöver nya ljudböcker, de går åt med full fart till och från jobbet. Lyssnade idag klart på Borta bäst, en underbar bok. Bra läst av Sara Kadefors själv. Det är kinkigt det där, hur man läser. Dock är jag inte så lätt att köpa böcker till. Jag är lite kinkig och inte så förtjust i deckare. Det finns väldigt många deckare på ljudbok.
Och mer då? Kom inte på något mer just idag.

Kvällen bjöd på mer lugn och ro, barnen somnade fort och maken och jag drack glögg och pratade. Utan tv på. Utan barn omkring. Det händer inte alltför ofta.

En bra dag. Fler sådana tack!

2 kommentarer:

Erika sa...

Om du vill ha ljudböcker gå till den här sidan www.storytel.se. Du kan då lyssna direkt i mobilen eller via datorn. Jag provade på i 1 mån gratis först och nu har jag tecknat ett 12 månaders abonnemang.

Isa sa...

Jag trodde först att du skämtade med oss läsare men sen försrod jag, jullov!! :-)

Vilken skön dag, önskar dig många såna till under ledigheten.

God jul!
//Isa