måndag 28 december 2009

Skriver

och dricker vin. Blir nog bra då. :) Har såklart börjat med att stryka lite ord, bl.a. en hel dialog som jag skrev igår. Suck.

7 kommentarer:

Fröken Film sa...

Sweet! Det brukar bli rasande fantasifullt med ett glas vin vid datorn. Vid intag av flera glas brukar det även bli mycket att redigera dagen efter...

Hursomhelst. Har ju märkt att jag har blivit omskriven (jorå, nu är det ett ord) av dig. Ligger för närvarande på 21 659. Fast jag ska nog lägga in en sista ansträngning för dagen nu.

Lycka till med redigerandet!

Pernilla sa...

22 195 baby. :)
Fast ett glas har blivit minst tre. Så ja. Redigering blir det. Mycket ser jag på en gång så så illa kan det inte vara... ;)

Pernilla sa...

Heja heja förresten! Det är ju roligt att vi ligger så lika! Kram!

Fröken Film sa...

Det är ju superspännande nu!
Och även om du tycker att du måste ändra mycket, tänker jag att det är bättre att man får ner saker man tycker är dåligt än att man inte skriver alls. Visst? Man vet ju att man ändå måste gå tillbaka och skriva om alltihop...

Härligt med vin, förresten. Jag kör te och pepparkakor ikväll och försöker inte kleta ner tangenterna:)
Kram!

Pernilla sa...

Precis, 50 dåliga ord är bättre än inga ord alls. Helt rätt.
Och det där med att inte kladda ner tangenterna försökte jag också häromdagen då min skrivkost var lussebullar och coca-cola light... Vilken jävla diet. Blir ingen snygg författarinna av mig inte. ;)

/nina sa...

åh, jag blir så nyfiken! Vill läsa! Nu!!! När får jag?????

Fröken Film sa...

Hahaha! Man borde köra fler inspirationspromenader mellan varven!