lördag 29 december 2007

Femårsfirande i text och bild

Precis när vi skulle åka iväg o lämna barn och strosa på stan och dricka drinkar så pajade ena bilen och det blev ett j-a meck med att ringa verkstad och mobilitetsgaranti. För övrigt SUGER V.A.G.s mobilitetsgaranti! Bild från www.instantwebb.se/

Vi checkade in på hotellet och blev glada (mest jag kanske) över att hitta dessa produkter på rummet:
Resten av rummet var precis som vi hade önskat. Hade bokat rum med egen bastu och jacuzzi:

Sedan korkade vi upp vår champagne, och avnjöt den med goda tryfflar och cashewnötter och varsin god bok. (Strävsamt gammalt par ni vet...)

Sedan utbyttes det presenter. Jag fick denna underbara ring från Sandberg! Så fin! Svår att fota men superfin tycker i alla fall jag! Klicka på bilden så blir den större och det syns lite bättre.

Efter ett superbra dygn på hotellet var det tillbaka till verkligheten. Vi lyckades efter många om och men hämta ut vår bil som faktiskt hann bli klar igår. Kors i taket!

Sedan hämtade vi våra underbara barn och jag möttes i dörren av fyraåringen som sa "GRATTIS".

Väl hemma påbörjade maken bröllopsdagsmiddagen och medan jag vände mig från kylen en liten liten pyttedels av en sekund så hann ettåringen få tag i en chilisåsflaska och kasta i golvet. Den gick i ganska många bitar.
Jag sa filosofiskt till min make "tänk, för fem år sedan var vi mitt uppe i vår bröllopsfest och nu står man här och torkar upp chilisåsglas från golvet".
Maken: "Ja, men båda har sin charm"....
Jag vet ärligt talat inte hur han menar!

Till slut blev det i alla fall middag här hemma och en av bröllopspresenterna kom fram. Av några väldigt goda vänner fick vi fem flaskor vin, att drickas på de första fem bröllopsdagarna. Det var lite sorgligt att nu korka upp den sista flaskan. Det smakar dock utmärkt kan jag rapportera! Och du M, det funkar med marshmallows! Tror du att det är mig det är fel på eller????NU ska här drickas mer vin och läsas mer god bok!

2 kommentarer:

Bendel sa...

Grattis på bröllopsdagen från både mig och Åke! Tänka sig att det redan är 5 år sedan.

Pernilla sa...

..och snart är det er tur! Tack!