torsdag 7 maj 2009

Förresten

ska jag nog hyra Twilight i helgen. Om den går att få tag i. Hörde folk prata om den idag och även en vuxen, rätt vettig kvinna fick något lyriskt i blicken när hon pratade om filmen. Detta måste undersökas. Är egentligen emot att se filmen innan jag har läst boken men kanske gör jag ett undantag. Boken är ju very tjockis. Very. Jag hinner inte ens läsa tidningen på morgonen, hur ska jag hinna en hel twilightbok?

5 kommentarer:

LadyM sa...

Ja hyr den!!
Och förbereder dej på att bli förälskad :)

Unknown sa...

Blir inte en goth nu. Det passar inte dig.

Pernilla sa...

Jason, inga planer på det. Jag fortsätter att vara en gladlynt blondin. :)

lady M, är det alltså läge att skicka ut mannen i huset?

Piakarin sa...

SNÄLLA försök läsa boken först! Tro mig du kommer ta dig tid! Filmen är tio gånger så bra, minst, om du har läst boken först! En del grejer förlorar väldigt mycket på att man inte läst boken det blir lite billigt och överansträngt ibland. Och missförstå mig inte nu för jag älskar både film och bok men ja läs boken först! Eller kör på ljudbok!

FRIDA sa...

Hej P!

Boken är, i min mening, inget mästerverk och väldigt mycket ungdomsbok. Filmen är söt och underhållande och det är nästan omöjligt att inte bli kär i den otroligt vackra Edward.

Se filmen utan förväntningar, det är en ungdomsfilm, men jag fick stjärnor i ögonen och kände mig som 19 år i ett par timmar.

Mycket nöje!

Kram Frida