onsdag 13 maj 2009

I intervjutagen igen

Idag var jag på intervju. På fredag har jag en till.

Jag fick ju i mars/april veta att kommunen skulle säga upp cirka 30 tjänster och inga vikariat skulle förlängas. Det var bara att börja söka. Hittade två jobb (dessa) och blev uppringd för två, respektive en vecka sedan. Igår fick jag erbjudande om tillsvidaretjänst där jag är idag. Hade jag fått det beskedet för en månad sedan så hade jag nog tyckt att det hade varit jätteskönt och härligt. Men nu har jag redan gett mig i kast med att borsta av mitt CV och formulera brev och eftersom intervjuerna var inbokade så bestämde jag mig för att gå. Nu får vi se hur det blir. Kändes rätt bra där jag var idag men jag har lite frågetecken. Och jag vet ju inte om det blir jag som blir erbjuden tjänsten.

Skönt är i alla fall att jag har en tjänst om jag vill. Livet känns rätt så mycket enklare då när man står med snart klart nybyggt hus, två barn och två bilar... Och en fucking jävla bubbelpool.

3 kommentarer:

Linnéa sa...

Shit pommes... vad det händer mycket för dig på jobbfronten! Kan man hyra in dig som coach om man känner att man behöver putsa sitt eget CV? Det är lite turbulent på mitt jobb också, dock inga uppsägningar på G men, men... En av mina kolleger gjorde "Är din chef en psykopat"-testet i Aftonbladet (eller liknande tidning) och fick resultatet att han var det...

sandyekman sa...

Skönt att vara eftertraktad ändå?!
Med tanke på en fucking jävla bubbelpool menar jag;)

Pernilla sa...

He he, jo. Jag har tom börjat fundera på om jag kanske möjligen skulle söka ett sådant jobb. :) Så det går bra, skicka CV till mig bara! Kul (eller inte) med psykopattestet... :(

Och jo, det är mkt skönt att vara lite eftertraktad, det behöver egot efter det här knasiga året! Speciellt med tanke på en fucking jävla bubbelpool. ;)