torsdag 9 juli 2009

Användbara ord

KOM!
NEJ!
KOM HIT SA JAG!
LÅT BLI!
MEN KOM NU!
NEJ. KLÄTTRA INTE DÄR, KOM NU.
SLUTA.
TJAFSA INTE.
SLUTA BRÅKA.
...ANNARS FÅR NI INTE... (fyll i med lämpliga ord innan och efter).


Sa jag att det här är andra veckan jag är ensam med barnen på dagarna? Sa jag att jag börjar känna mig lite trött, frusterad, skrikig och tjatig? Sa jag att detta sommar"lov" har dålig inverkan på mitt bloggande? Jag har inte tid. Jag har barn.

Nästa vecka flyttar vi in i vårt hus. Då börjar även makens semester. Jag vet inte riktigt vilket jag längtar mest efter. Jo. Det vet jag. :)

5 kommentarer:

MrsSand sa...

Haha, jag kunde inte skrivit det bättre själv. Har haft tre veckor ensam med barnen men idag är makens sista arbetsdag innan semestern. Underbart! /MrsSand

Tina sa...

Nåt som ofta ekar mellan väggarna i vårt hus är;
"GÖR det du SKA nu..!"

Annars stämmer din lista bra överrens med min. :S

Tjohoo! Nu blir er dröm verklighet! ...ni flyttar ju in snart!! :)

Trevlig helg!
KRAM

Perny sa...

Jag förstår precis hur du känner. Så har jag haft det varje sommar när jag pluggade då jag tog föräldraledigt varje sommar och maken jobbade. Nu jobbar jag hela sommaren istället, men då har min make kvällsjobb nästan hela sommaren så då sliter jag mig helt slut från sju till halv fem varje dag och sen är jag själv med trötta barn hela kvällen som vägrar gå och lägga sig.

Den här veckan är jag ensam och jag kan säga att det är såååååå skönt, även om jag jobbar den här veckan och nästa så är det ändå lite som ett lov för mig :) klart jag saknar dom, men inte tjatet!

Du har alltså mina fullständiga sympatier ;)

Unknown sa...

Inne pa min sjätte vecka. Jag har lite fler förslag om du vill variera dig...

Anonym sa...

behovet for at se:)