tisdag 21 juli 2009

Svininfluensavaccin

Okej. Det är bara att inse att vi kommer att få svininfluensan en masse i höst. Ja, jag vet att det inte heter så men jag gör som Aftonbladet och skriver det ändå. Det känns som att om man har barn på dagis (som man ju har) så går man allt annat än säker. Och jobbar man dessutom i skola (som man ju gör) så har man ju ökat risken rejält.

Det ska
inte vara så farligt tydligen men ändå utlovas massvaccinationer och vissa får förtur. Men... Är det bara jag som är tveksam till att tjonga i sina barn (och sig själv) ett helt nytt vaccin som man inte vet något om? Jag tar inte ens vanliga influensavaccin men hur ska man tänka nu? Pest eller kolera typ?

2 kommentarer:

Jennica... sa...

Usch, svårt det där med svininfluensan! Vi tampas just nu med valet om vi ska åka på vår Cypernresa eller ej. Vi har ju en 4-månaders bebis och det finns ju en hel del drabbade just på Cypern. Å andra sidan finns det det här hemma med......är det en onödig risk man tar eller jagar man upp sig i onödan?

http://jennicasblogg.blogspot.com/2009/07/svininfluensan.html

Jävla skit flunsa tycker jag!!

Pernilla sa...

Usch, jobbigt beslut! Hade också oroat mig för hur man skulle göra. Just småttingar är man ju extra orolig för! Förstår att ni velar. Men som du säger - finns ju smittade här med.