tisdag 10 november 2009

Tisdag

Jag vet att ni väntar på rapporten... Så nu kommer den.

Vi möttes av världens längsta kö för att komma in. Jag var lite besviken på Denise för att hon inte hade en VIP-kö. Däremot fick vi, när det väl blev vår tur, glittra lite på röda mattan. Det vägde upp för kön.

Vi fick lämna ifrån oss våra mobiler vilket kändes lite jobbigt då Stora E var nyvaccinerad och jag hade råkat läsa i Aftonbladet om Kevin 4 år som föll i koma efter att han hade vaccinerats... Dessutom var makens sista sms "luktade det rök när du kom hem?" Så jag var inte helt nöjd med att bli av med min lilla livlina. Men oh well. Allt för konsten...

Filmen var sjukt lång. 2 timmar och 45 minuter. Först byggdes det upp lite spänning och man anade att det skulle börja hända saker. Och just när Denise gick ut och köpte popcorn, då gick världen under. Dunder, brak och hela kittet. Det sparades inte på några effekter. Sedan när det började lugna sig, då kom Denise tillbaka med popcorn, M-kulor och cola. En riktigt hjältinna! (Och med väldigt bra godissmak). Jag tror att hon visste att det skulle bli läskigt och därför gick ut en liten stund, vad tror ni?

Tänker inte analysera filmen så värst djupt, det är en katastroffilm där inga pengar har sparats. Jag tycker att det var en himla tur att just den personen vi fick följa hela tiden klarade sig. Världen sprack precis bakom hans bil, hans flygplan hann precis upp innan landningsbanan försvann och han lyckades precis rädda ett stort fartyg. Det fanns såklart också lite kärlek inblandat, skönt.

Sedan följde trevligt mingel med god mat och dryck men skötsamma tvåbarnsmammorna lämnade likt Askungen festen innan klockan slog midnatt. Idag är ju en ny dag på jobbet. Kan dock säga att måndagen kändes lite roligare...

Tack Denise för en urtrevlig kväll!

17 kommentarer:

Fröken Film sa...

Jag tackar och bockar för rapporten... :)

Å så fina ni var på mattan! Det är lite märkligt att se en bild när man redan har bildat sig en uppfattning om hur man tror att en person är och ser ut. Du är ju t ex jättesöt!

Pernilla sa...

Vad du är gullig!
Men hrmpf! Exakt vilken bild hade du av mig egentligen?!

Simona sa...

Härlig rapport darling. och imorrn är det Greys. En orolig bloggläsare undrar om tv:n funkar nu som den ska?

MonasUniversum sa...

Haha, men du har nog missförstått det där med VIP-kö: på de här små rara premiärerna så är det alltid så där som igår. Men, såvida du inte är från kungahuset för då tas du åt sidan och får gå in före, hehe!

Jaha, men vad bra att jag tog rätt beslut och stannade hemma. Kände på mig att den där inte var nåt att hänga i granen.

MonasUniversum sa...

http://finest.se/imageGallery/?igid=6182

Nu har ju jag träffat dig förut men när man ser dig bredvid Denise så är det JÄVLIGT svårt att inte tro att ni är syskon. Likadana näsor och mun.

...?

Pernilla sa...

Men Mona. Det kanske vi är... Vem vet. ;)
Och FYI, det var faktiskt inte min första premiär. Jag vet hur det funkar. ;) Synd att du inte gick, vi hade kunnat hänga lite.

Pernilla sa...

Simona, tv:n är som vanligt så det blir spännande att se hur det går med det där. Och mina 160 omdömen som jag ska skriva på kvällstid....

Fröken Film sa...

Sorry, jag var rädd att du skulle hänga upp dig på det där sista... :)
Min bild av dig handlar inte särskilt mycket om utseende egentligen, jag tänker mest att du är askön. Och nu vet jag dessutom att du är blond och söt!

Jag tönt-dansar inombords för det blir så najs med Greys i morgon. Typ enda planerade tv-programmet i veckan. Förutom morgon-tv dårå. Hepp, hepp!

Simona sa...

Hurra! Det är frk Film, jag och glamour-Pernilla imorrn.

Kram
Hörs då!

Fröken Film sa...

You bet!

Pernilla sa...

Lätt! I'll be there. :) Man har ju knappt börjat andas efter förra veckan, vilken pärs det var!

Malin (Lady M) sa...

Åh va kul att få ett ansikte till bloggen :)

MonasUniversum sa...

...men det var väl förjävla bra att man var en självgod idiot och inte kunde tänka sig att ANDRA normala människor också går på premiärer. Att man inte behöööööver ha en fot i filmbranschen/kändisbranschen!!

Fast, det var från börja inte därför jag skulle kommentera, jag skulle ju bara säga att jag idag lagt undan en vit i ditt namn. På Hildurs...V-by.

Pernilla sa...

Vänta lite Mona. Andra normala människor? Så du menar alltså att du är normal? Med dina svindyra lakan? ;) He he. Så är det. Vanliga normala människor får faktiskt gå på premiärer. Fast någon fot måste man väl ha, annars blir det ju svårt. :)

Och TACK! Kommer o hämtar! PUss!

Malin, :)

Anonym sa...

Men shit vad lika ni är.

Anonym sa...

Håller med Sandra G, shit vad lika ni är.
Kul att se dig på bild. Kul att du vimlar. Tack för rapporten. Härligt!

www.malinrocaahlgren.com sa...

Ja kul att se dig Pernilla. :)