måndag 16 november 2009

Ullared

Har sett de två första avsnitten av "Ullared" och det är inte så illa som man först tror, tycker jag. Det är många livsöden man får ta del av. T.ex killen som jobbar hela dagarna nere i lagret med att hänga kläder på galgar som åker upp på en lina till varuhuset. Han är ansvarig för att fylla på plåster och att beställa lunch åt kollegorna. Sedan går han hem till sin villa där han lever som "ensamstående". Om han hade bott i Stockholm hade han nog kallat sig singel och inte bott i villa. Han känns så ensam, mitt hjärat klappar ömt för honom.

Sedan har vi familjen som handlar för 50 000 om året på Gekås och tillbringar två veckor på campingen. Mamman shoppar och pappan super och drömmer om att få åka till Gran Canaria.

Läste idag i tablån att det skulle handla om två tjejer som åkte dit för att partaja och gå på erotikvarhuset i Ullared.

Ursäkta. Vad har jag missat? Partaja i Ullared?
Och Erotikvaruhus?
I Ullared?
Jag är ledsen men jag kan inte tänka mig något mer avtändande än ett erotikvarhus i Ullared.

Eller jo. Det kan jag kanske men om jag hade rabblat upp alla de sakerna hade jag inte kommit till saken någon gång. Det är ett problem jag har, och jag försöker jobba på det. Det är ett av mina utvecklingsområden.

0 kommentarer: