onsdag 14 september 2011

Maria Montazami till bokmässan

Jag tror att vi har ett nytt mission, nu när Action Aid gick så bra. Vi ska partaja med Maria Montazami!

Simååååna, Susanne ... ladies - are you on? Can we do it? Åh, vi skulle ha sååå kul. Vi kunde dansa till Boten Anna och dricka champagne. Kanske, kanske, kanske kan jag tänka mig en svitfest i mitt familjerum på Scandic om Maria kommer och tofsar till det lite. Kanske. Bara för Marias skull.

Maria, om du läser det här. Vi är några väldigt partyglada tjejer som inte är så knasiga som vi verkar. Och vi älskar bubblor. Let's party!

För övrigt har jag Maria Montazamis bok "Välkommen hem till Maria Montazami" (Ica Bokförlag).Den här otroligt vackra boken får mig att vips vilja sätta mig på ett plan och åka hem till Maria. Jag vill sitta med henne i hennes sjukt fina trädgård och sippa på lite iskallt vitt, kaliforniskt vin medan vi väntar på att Kameran ska servera oss sina nygrillade kycklingspett. Som tilltugg till vinet tar vi gärna lite Bruschetta California Style. Till maten kan jag tänka mig en Very Berry Salad och till dessert tackar jag inte nej till Marias Chokladmousse. Mmmmmm. Efter all den där härliga maten tror jag att vi måste ta en lång strandpromenad. Eller dricka lite Berry Champagne.

Om jag inte kan flyga över till Maria så blir jag ändå sugen på att bjuda hit mina trettio närmaste vänner på brunch. Jag som knappt lagar mat. Det är inspirerande bilder och magen kurrar fast jag nyss åt middag.

Det här måste bli årets julklappsbok! Måste!

5 kommentarer:

Simona sa...

Game on, sweet-pea, game on.

Kati sa...

Hon verkar vara en härlig person, det är svårt att inte gilla henne. Hur är boken?

Pernilla sa...

Simona, jag visste väl det. :)

Katarina, inspirerande! Jag säger ju det, jag vill laga brunch åt mina 30 närmaste fast jag inte ens gillar att laga mat. :)

Susanne B sa...

Det låter som en tofsig plan! Jag tror att det är ordning och reda på Maria. Hon kommer inte hiva ut någon TV genom fönstret :-)

Åsa Hellberg sa...

Så länge ni bloggar om alla tofsar ni ska lufta (hohohaha) så är jag nöjd.