torsdag 30 september 2010

En trevlig kväll

Simona höll på och terroriserade alla med sina foton "till sin blogg", i vanlig ordning. Jag tog lite bloggledigt. Jag softade med mina alkoholfria drycker (jag har ju ett jobb att sköta gubevars) och trevliga samtal. T.ex. med Sandra Gustafsson, Simona Ahrnstedt, Varg Gyllander, Katerina Janouch och Augstin Erba.

Jag tvingade mig på Maria Ernestam för att berömma hennes insats i Dramaqueens och även Camilla Läckberg för att be om ursäkt för att mitt bloggnamn är så likt hennes. Hon var först. Jag tyckte att jag hade kommit på ett jättebra namn till min blogg när jag skapade den, ett par dagar senare kom jag på var jag hade fått inspirationen. Då skämdes jag lite. Camilla verkar dock vara en storsint kvinna, hon menade att hon så gärna delar med sig.


Hann byta några småord med Katarina Wennstam och Mari Jungstedt, tvingade Mats Strandberg att hälsa på mig innan han gick och fick även chans att hälsa på flera trevliga förläggare.

Denise höll ett roligt, trevligt och låååångt tal. Hon förvarnade dock innan hon drog fram boken. Jag skojar inte. Hon hade en bok som hon hade skrivit upp talet i.

Med mig hem fick jag ett signerat ex av Supernova - skriven av Marika King. Ska bli skoj att läsa!

Tack Denise - queen of fucking everything - för ikväll!

3 kommentarer:

Paperback Lover sa...

Det verkar som om du hade en alldeles alldeles...underbar kväll Pernilla!

Åsa Hellberg sa...

Jag förstår inte hur ni mingelproffs gör, jag måste verkligen, verkligen bli bättre på det där.

Pernilla sa...

Hmm. Tror inte att jag är ett mingelproffs. Det är inte riktigt min grej heller...