tisdag 21 september 2010

Inför bokmässan: Skrivarmamma

Okej. Jag är förvirrad. Jag har inte haft tid att kolla upp saker. Vad tycker ni att jag ska göra på mässan? Tips? Vilka bloggläsare ska dit?

Jag måste göra upp en plan. För det är sådant jag gör, planer. Kan inte bara åka dit och bara gå omkring. Eller?

8 kommentarer:

Susanne B sa...

Hej!! Jag har just fått veta att jag inte kan åka. Trist!!! Ingen barnvakt (mannen bortrest). Dock har jag en Samsoniteväska i väldigt bra storlek till utlåning. Snyft!!! Och en tågbiljett Göteborg-Stockholm vid sextiden på lördag kväll. Snyft snyft!!! Jag vet, det är inte ett dugg synd om mig. Egentligen. Men jag hade väldigt gärna velat vara där! Du kanske kan intesivblogga så vi som inte kommer får känna en fläkt av fest och flärd härhemma?! :-)

Pernilla sa...

Fan vad tråkigt Susanne! Och då har vi samma tåg hem, hade ju varit skoj att åka tillsammans. Åker 18:40 tror jag. måste vara det.
Tack för erbjudande om väska, hinner nog inte hämta. Får ta min stora. Vi har vab-problematik imorgon också.

FAN VAD TRIST, förstår att du är less! Jag lovar att blogga massor! Tror dock bara att det känns värre då. Så kände jag förra året när jag inte åkte men bloggade järnet för alla som var där..

Paperback Lover sa...

Ja, du vet ju att jag ska dit och jag har mailat mitt nummer nu så det är bara att höra av dig så gör vi upp nån plan. Jag gillar också planer! :-)

Annelie sa...

Jag ska dit och tänker blogga om det så gott det går. Har gjort en plan på min blogg för vilka seminarier jag ska gå på, i övrigt tänkte jag improvisera på plats. Högst upp på listan är att se några av de stora afrikanske författarna på scen, mad tanke på Afrika-temat!

Susanne B sa...

Ha det kul tjejer! Så så gräsänkar jag på härhemma... Nejdå, jag är inte bitter. Jag!? Bitter!! Inte alls... ;-)

Nämen, allvarligt talat, ha det fint, så bokmässesurfar jag hemifrån. Vi ses i bloggcyberspace!

Simona sa...

Stackars dig Susanne!

Junitjej sa...

Jag ska till Bokmässan på lördag. Vad får jag inte missa då?

Susanne B sa...

Tack Simona :-)