fredag 28 augusti 2009

Apropå min enkät

... om urringningar. (I högra menyn).

Jag vet inte om jag är konservativ, pryd eller bara tråkig men jag tycker inte att urringningar hör hemma i skolvärlden. Självklart tycker jag inte att man ska gå runt i polokrage men en del är verkligen lite väl...

På Stora E:s skola finns en kvinna som är så totalt opassande urringad, jag tycker nästan det är pinsamt. Vad är syftet liksom? Jag fattar inte. När hon sitter på huk och hjälper barnen så ser man "hela paketet". Är det det som är meningen?

Själv gör jag "böjtestet" när jag köper kläder som jag tänker ha på jobbet. Jag lutar mig fram i "bänkhöjd" och om man ser mina boobs, då blir det ingen affär.

3 kommentarer:

Anonym sa...

Urringning i all ära, men böjtest är nog bra för alla! :-D

Bengt sa...

Man kan också engagera sig i verkliga problem. Till dem hör inte urringat. Men så har kvinnor i alla tider varit fenomenala på att hugga medsystrar i ryggen. Många som inte bär urringat har inte ofta något att visa upp heller.

Pernilla sa...

Kära Bengt. Visst kan man engagera sig i verkliga problem. Man kan lugnt säga att jag har en hel del verkliga problem att engagera mig i både via mitt jobb, men också privat. Nu är det dock så att min blogg skulle bli så otroligt tråkig, och faktiskt rätt sorglig, om jag här redogjorde för alla verkliga problem som jag dagligen stöter på.

Och nu får jag göra dig besviken. Jag är rätt bra på att stötta mina medsystrar. Jag tycker nog inte att mina åsikter om urringat är att jämföra med att hugga någon i ryggen. Att hugga någon i ryggen är att t.ex. inleda ett förhållande med en gift man. Där har man huggit en medsyster i ryggen.

Och till sist. Det finns en anledning till att jag måste göra böjtestet. Verkligen en anledning.