måndag 3 augusti 2009

Kvällens tjuvlyssnat

Jag har slutat läsa nyheterna innan jag loggar ut, och börjat läsa Tjuvlyssnat.se istället. Det är så svårt att somna när det sista man läser är kris, svininfluensa och mord. Roligare på tjuvlyssnat.se.

Såhär vill jag att jag och maken ska vara när vi är gamla.

"Buss 2, Helsingborg
Busschauffören ska precis stänga dörrarna när en dam ~75 kliver in och ber honom att vänta tre minuter på hennes man som går oerhört långsamt. Busschauffören går motvilligt med på detta. Damen ställer sig med ryggen mot utgången och väntar.

Damen (försöker starta en konversation med chauffören): Egon går som en sköldpadda sedan förra hösten då han bröt benet.

En herre ~80 (kommer in på bussen och knackar damen på axeln): Padda kan du vara själv, hade det inte varit för alla jumprar du tvunget skulle köpa så hade jag varit här före dig…Småfniss sprider sig i bussen. Damen tittar sig generat omkring, sätter sig ned och är tyst under resten av resan".

Och varför vill jag att maken och jag i våra äldre år ska förolämpa varandra offentligt sådär? Njae. Det kanske jag inte vill men jag tyckte att de verkade söta. Trygga ihop på något sätt. Det är du och jag gumman, så padda kan du vara själv.

1 kommentarer:

Perny sa...

Jag håller med du i fråga om att välja sida som lättar upp stämningen innan man går och lägger sig, men min sida är http://failblog.org/