torsdag 29 april 2010

Att vabba

är faktiskt lite stressigt. Igår städade jag hela huset. Alltså, ytskikt. Dammsugning och badrum. Bara vanlig viktig städning alltså. Fick undan massor av tvätt också, både ren och smutsig.

Jag hade också fullt upp med att ringa jobbet, ringa dagis, ringa skolan och meddela senare ankomst för Stora E. Anmäla på FK. Hade visst bytt arbetsgivare som vanligt så det var ännu mer att anmäla. Verkar som att jag har bytt arbetsgivare varje gång jag vabbar. Suck.

Lite då och då kom Lilla E och hämtade mig. "Det är tråkigt utan dig mamma."

Idag har vi softat lite. Vi började med att försova oss. Till och med Stora, som sällan vaknar efter 06, sov gott när jag vaknade 7:15... Men eftersom vi är sådana samarbetsvilliga och schyssta typer här hemma så var Stora prick 8 i skolan.

Sedan försökte jag och Lilla åka till Statoil för att införskaffa Ipren för barn. De hade bara Alvedon. So much for "Det du behöver, när du behöver det." Nu har hon nyss fått sista slatten Ipren så innan skolhämtning blir det Apoteket. De har förhoppningsvis vad vi behöver när vi behöver det.

Annars har dagen mest bestått av gos i soffan. Jag blev överöst med pussar och fick höra "Det är härligt med bara dig mamma och utan Evira". Fast ett tag senare hade hon ändrat sig. "Jag vill hämta Evira nu, jag gillar Evira."

Senare idag blir jag utsläppt. Snälla pappa kommer och passar så att jag kan gå på min sedan 6 veckor tillbaka inbokade klipptid. Omöjlig att boka om, frisören ska på semester och är fullbokad innan och efter.

Sådär. Nu har ni full koll på vad jag har gjort idag. Det är bra. Det är viktigt. Nu ska jag gosa lite mer i soffan med kokheta hostis.

1 kommentarer:

Romantic Crime sa...

Hej igen!
Tack för teckeninfo, det känns ju helt underbart!
Krya på den lilla, och ha en skön stund hos frissan.