torsdag 22 april 2010

Du Jonas...

Har du sett Madeleine?
Jag menar, har du sett hur hon ser ut?
Har du lagt märke till att hon är otroligt vacker och att hon har en gudinnas kropp?
Jag känner inte Madeleine men jag tycker att hon verkar vara sympatisk och intelligent. Hon verkar också brinna för sitt arbete, precis som du. Ni kändes ju som the perfect match.

En fråga bara. Hur tänkte du? Du hade prinsessan, nästan halva kungariket och du kände ändå att du behövde gå och doppa elsewhere.

Man får nog se det som bevisat att vissa människor är dömda till att vara otrogna, det spelar ingen roll vad de har. Det är inte fel på den de lever med, det är fel på dem själva. Tiger Woods, Jonas Bergström. Vem kommer näst?

3 kommentarer:

Anneli Stålberg sa...

Det är så sorgligt. Jag tror inte ens himmelriket är nog.

Kram!

Z sa...

Fast nu vet ju absolut ingen mer än Jonas och Madeleine vad som hänt eller inte. Kanske hände inget, kanske har han inte doppat, men var med ToraBoraBerget hela natten ändå. Oavsett vad som har hänt så hoppas jag de löser det. Antingen genom en nystart eller genom att de går olika vägar. Men att de får göra det ifred. Utan att media ska lägga sig i var de ska träffa sin terapeut eller hur de ska göra. Stackars dem. Låt dem vara.

Pernilla sa...

Z, det är sant. Den som förmodligen vet bäst är väl Jonas. Och jag hoppas också att de får vara ifred med det här. Men om han har doppat hoppas jag att han åker ut. Bums. Inte le krampaktigt vid sin systers bröllop för att "man måste". nix. Ut med honom. Kan han inte hålla sig innan bröllopet lär han knappast hålla sig sedan heller. OM han nu har gjort det.