måndag 12 april 2010

Fast veckohandlingen gick bra!

5 kommentarer:

Z sa...

Är mathem bra? Fungerar deras recept bra eller är det du som fixar ihop recepten? Det som är bra med dem (vad det verkar)är att de har recpet OCH blöjor och andra bra grejer att ha! Vi har Linas sista veckan så till nästkommande behöver jag en ny leverantör! Ska nog prova MatHem jag med ett tag...

/nina sa...

såååå aaaavundsjuk! Här ute i bushen (Sveriges femte största stad) finns ingen näthandel för mat så långt ögat når. Snacka om att det vore underbart - en timme framför datorn med matplanering och titta lite i kokböcker och sedan så kommer allt hem....vill ha! vill ha!

Pernilla sa...

Z, jag har inte testat recepten, bara använt dem som en vanlig affär. Jag tycker det har fungerat bra. Fick två produkter första gången som jag inte tyckte var okej (grönsaker) och de gav mig två sätt att välja på som kompensation. Första gången ringde de också och frågade om de fick ersätta varor.


nina, det är hur skönt som helst. Otroligt skönt. Lite jobbigt att ha en överblick bara, jag har missat ngt varje gång trots ordentlig lista.

Isa sa...

Ser skönt ut, verkligen!!

Isa sa...

Ser skönt ut, verkligen!!