onsdag 28 april 2010

Livet är finurligt

Den här veckan är sjukt hektisk. Maken är i Växjö idag och jobbar, imorgon i Göteborg. Jag var borta måndag- och tisdag kväll. Ikväll ska jag också iväg, på ett möte. Barnen behöver barnvakt både onsdag kväll, och torsdag kväll. Sedan ska vi vara strålande föräldrar och lämna bort dem även på lördag och då ska de också sova borta. Redan i söndags började jag få lite ångest över att få träffa barnen så lite hela veckan.

Men då ordnar sig allt automatiskt. Lilla E har hostat hela natten så nu har hon sett till att hon och jag får lite kvalitetstid. Den består av att jag bloggar och hon kollar på Bamse. Men sen ska vi gosa!

VAB-diskussionen (vem tar vabben och vem har viktigast dag, alternativt viktigast jobb) var för övrigt väldigt enkel idag. Maken på tåget till Växjö så jag fick dividera med mig själv. Jag bestämde att jag hade det viktigaste jobbet men att den som behövde mig mest var Lilla E och inte mina tonåringar.

Och just det. I söndags var vi hos vänner och fikade och då hörde jag mig själv säga "det var otroligt länge sedan vi vabbade nu". Eh. Att man aldrig lär sig.

1 kommentarer:

Z sa...

Jag vabbade nästan förra veckan. Och då hade jag också varit järv och sagt att vi bara hade en vabdag det här året. Sedan ringde de från dagis. Men det var ingen fara. Så jag behövde bara vabba en halvtimme. Så det räknas inte ens.