onsdag 7 april 2010

Tidningsknarkare

Jag har tidigare erkänt mitt tidningsberoende. Det är starkare än mitt Coca-Cola beroende någonsin var. Detta beroende gör att jag lägger ner en smärre förmögenhet på att köpa lösnummer av tidningar, men också att jag lite för ofta klickar hem prenumerationer på nätet. Oftast använder jag Tidningsbutiken.se men jag har lyckats beställa prenumerationer på alla möjliga olika siter.

Jag har rensat lite i mina prenumerationer och har nu bara DN, Sköna Hem, Residence, Språktidningen och Driva Eget. (Jag som driver så många egna företag)... Residence vägrar adressändra mig trots flera försök från mitt håll så varje månad dyker den upp hos min nästan 60-åriga inte jätteheminredningsintresserade pappa.

Vart vill jag komma? Jag beställde en ny prenumeration igår.

7 kommentarer:

/nina sa...

voj voj, dax för lite köpstopp eller ...:-)

Jag är periodare och kan inte låta bli ibland... men just nu är det bara Filter och ViLäser som funnit nåd. Filter växer för varje nummer, så häftigt med en tidning/magasin som har artiklar man inte visste om att man ville läsa....oj, nu gav jag dig visst ett tips, det var inte meningen...

Pernilla sa...

Filter - been there, done that. Älskar också deras artiklar men vi insåg att vi aldrig hann läsa. Förnyade aldrig... Men jag saknar den. Den är grym!

Malin sa...

Jag har också provat ett antal tidningar men inte varit trogen någon förutom möjligtvis DN, som vi för tillfället lagt på hyllan till förmån för SvD där vi fick en gratismånad. Just gratismånader och erbjudanden med schyssta prylar har en tendens att falla mig på läppen. Så går det när man är ekonomisk :)

Min senaste tidningsfavorit är Modern Psykologi - har du läst den? Den och Filter tycker jag är riktigt bra! Senaste numret av Femina var också bra. Lite glamour är alltid trevligt. Och så fick jag med underbara filmen "Maria Larssons eviga ögonblick" på köpet. Snål-Malin in heaven :)

Carolina sa...

yourlife har jag också nappat på - det är SÅÅ bra med dina olika laster som du ger till känna i små doser på bloggen, jag känner så väl igen mig, men tänker att det är skönt att fler är så normala som jag, eller hur...
Nu väntar jag bara på en sån där författardrink med Denise, kan inte du lobba för det som har lite inside? jag har redan mailar redaktionen och önskat detta, hon bloggar ju där och allting... Kommer hon så ses vi där!

Pernilla sa...

Carolina, vad skönt att vi är två!

Och jag ska lobba men D läser ju här ibland så hon kanske redan har bokat in det på sin att göra lista. :)

Pernilla sa...

Malin, jag har sneglat på den men än har vi inte riktigt connectat. Jag kanske måste ta och ge den en chans då. :)

Malin Nilsson sa...

Se den som input inför ditt skrivande! Du hittar garanterat något intressant där som du kan ha nytta av hos någon karaktär.