onsdag 14 april 2010

Igår

var super!

På releasepartajet för Magnus Utviks nya bok fann jag mig plötsligt ståendes med Mari Jungstedt och Katarina Wennstam som pumpade ut skrivtips och nybörjarfel. Jag hade behövt både anteckingsblock, penna och bandspelare. De var helt underbara!

Denise körde sitt vanliga race och presenterade mig som Pernilla "blivande författare" . Jag önskar verkligen att hon har rätt i det.

Sedan fick Denise och jag skjuts av Katarina till PA&Co där vi åt mycket god mat, drack ännu godare vin och pratade mest om oss, men också lite om andra. Och om boken. Hennes. Plus att hon avtvingade mig storyn i min bok. Det var läskigt och lite jobbigt.

Klockan 23:03 satt jag i taxi på väg hem. Det är ju en dag idag. En helt fantastisk dag!

Jag hade en superkväll, tack gulliga Denise för allt!

4 kommentarer:

Anonym sa...

Klart jag har rätt! Jag brukar ha det:-)
Tack själv, det var så trevligt. Kram/D

Olivia sa...

Alltså det är helt sjukt att du umgås så där med Denise, jag blir så fascinerad (och så avis!!!). Hon är så himla cool att jag tappar andan. Läste om henne i Metro och kan inte sluta beundra henne. Kan inte du fråga henne hur hon lyckats gå ner i vikt så mycket och så fort? Jogging och bra kost gissar jag?
Hälsa att hon är grym och att hon har fått en schweizare att läsa massor på svenska! :) Och hälsa att hon är så snygg!
Och förresten har jag en liten hälsning till dig i min blogg Pernilla... :)
Joyeux anniversaire!!! När tar vi detta glas rött som vi pratat om i evigheter? ;-)
Bisous!

Pernilla sa...

Olivia, tror att du redan har framfört allt. :) Jag vet metoden. De fyra "m:en" eller hur man skriver. Mindre Mat, Mer Motion. Säger hon iaf. Kanske har hon varit inlåst på en superklinik? Kanske inte. :)

Denise. Jag älskar om du har rätt. :)

Jennica... sa...

Coolt. Jag säger bara det. Coolt.