torsdag 15 april 2010

Stackars Madde

Kan hon inte få ha lite kärlekstrubbel i fred? Det är väl inte första gången i världshistorien ett par har problem. Det bästa för par med problem är att få lösa dem själva, kanske med hjälp av någon som är bra på sådant. Tror inte att media kanske är den bästa familjeterapeuten.

Om det nu är så att de kommer att göra slut och inte gifta sig, låt det vara så då. Vi räknar 2010 nu. Det är inte direkt något ovanligt och hon är faktiskt inte bara prinsessa, hon är människa också.

Så. Nu ska jag försöka gå och sova. Har försökt i över en timme men jag var tvungen att kolla facebook, kolla mail, kolla på mitt besökarantal som har slagit rekord idag (vet inte varför) och prata i telefon och skala frukostägg och hänga tvätt och äta lite mer Nutella. Nu är det bäst för alla om jag går och sover. Mest bäst för mig.

2 kommentarer:

Z sa...

Och så tycker tidningarna det är skandalöst att hon drar till New York! Där kan hon ju få en frizon från alla TIDNINGAR! Hon kanske inte hade behövt gjort det ens om det inte var för all media! Suck. Stackars henne.

Anonym sa...

Hej!
Anledningen till att vi så gärna läser din blogg är att den helt enkelt är så bra!
Du lyckas vara personlig, men ändå så där alldeles lagom...

Ha en fin helg!
Anette