torsdag 23 juni 2011

Det är stora Sandradagen på min blogg idag

Hon uppmärksammade på Twitter att Calle Schulman håller på med en insamling till feta goodiebags till barn som är på kollo som föreningen Maskrosbarn har fixat.

Massor av företag och privatpersoner hjälper nu till. Jag blir rörd över att så många engagerar sig. Och så funderar jag över vad jag kan göra och kommer inte på ett dugg. Fantasifail för första gången i mitt liv. Men Sandra funderar inte, hon bara gör. Idag levererade hon feta presentkort.

Lågt dock att SF inte kan tänka sig att skänka 20-ngt biobiljetter för att det är ett för litet projekt för dem att vara med i. Man baxnar.

I brist på andra idéer sätter jag mig och sms:ar några gånger till 72500, då bidrar man med 100 kronor till föreningen Maskrosbarn. Här hittar du mer info om hur du kan hjälpa föreningen.

4 kommentarer:

Sandra sa...

Sandradagen, det var trevligt :)

Mia, Businessmorsan sa...

Det finns ju många sätt att hjälpa till och även många olika behjärtansvärda ändamål - alla bidrag är förstås bra. Det här tyckte jag dock var litet extra näpet:

http://www.unt.se/uppsala/femaring-skanker-pengar-till-valgorenhet-1381525.aspx

Trevlig midsommar!

Åsa Hellberg sa...

Det funkar inte för mig att smsa.
Det står att man ska skriva maskrosbarn läger men det accepteras inte av tjänsten. Vad skrev du?

Pernilla sa...

Åsa, jag såg att ngn annan också hade problem så jag har inte testat än. Tänkte sätta in en summa istället, de har ju den möjligheten också.