fredag 10 juni 2011

Hörni

Varför måste jag gilla Italien?
Varför måste flera i kommentarerna klaga över "min inställning?"
Det är min jävla semester, det är mina surt förvärvade jävla pengar (ni vet väl hur lite lärare tjänar?!) och sorry - Italien gjorde det inte för mig.

Är det okej?

Det fanns mycket trevligt också men jag vet inte varför jag ska åka dit igen när det finns andra ställen att upptäcka.

Och hörni. Allt man skriver är inte på blodigaste allvar. Det kan hända att man är lite sisådär halvsarkastisk också.

Men de kör som idioter. Det vidhålller jag.

6 kommentarer:

Anna sa...

Me quedo *con* España. No te puedes quedar *en* España estando en Suecia. Escribiste mal en un post anterior. No me pude contener de corregir a la maestra. Sorry.

KaosJenny sa...

Mm, det är ju det som är fördelen med att ha en Blogg, där är du drottning och får skriva, tycka och känna prick vad du vill... Klart att Italien kan vara dåligt och att du får vara missnöjd...

Pernilla sa...

Anna. Hå hå ja ja. Att du orkar. Det beror ju på hur man ser på det. Och kan du egentligen vara säker på att jag inte är i Spanien? Vem vet vad som är sant och inte på Internet?

KaosJenny, man undrar ju. :)

FRIDA sa...

Hej P!

Vår sämsta semester någonsin gick till Rimini i Italien. Överlag var staden charmlös, folk otrevliga och det mesta smutsigt och dyrt. jag åker ALDRIG tillbaka.

Verkligen synd då det hade kunnat vara så mycket bättre. Har en fantastisk historia att berätta om en fiskrestaurang där de höjde priset på allting med 1500% så att vi inte hade råd att betala och fick gråta oss ur situationen (men den sparar jag tills vi ses ;-)).

Men, som sagt, det hade kunnat vara underbart. Maten var för det mesta fantastisk, vi träffade ett par riktigt trevliga italienare som inte hatade turister, alla historiska monument är ju fantastiska och vi besökte dessutom en underbar liten vingård.

Dock har jag en hel del klagomål på Spanien också ;-). Våra bästa semestrar har gått till Grekland och Korsika.

Kram Frida

Johanna Wistrand sa...

Jag rekommenderar Älvdalen!

enligt O sa...

Men Pernilla det är väldigt viktigt att vara seriös och saklig i sin blogg. Dessutom göra sitt bästa för att inte trampa nååågon på tårna.