måndag 2 februari 2009

Kanalkrock

Min man kollar på ett program. Prison Break på måndagar. Eftersom det är så kul att se snubbar som är på rymmen i flera år. De är riktigt bra på att ta sig ut ur fängelser och ställa till det för sig igen. Serien är verkligen realistisk. För mig räcker det inte att det är två hunkar med, jag orkar inte med skräpet.

Jag älskar Californication. Den lite lätt dekadenta författaren som sliter i L.A. och hamnar i trubbel hela tiden. Me like.

Nu krockar våra favvoprogram. Californication börjar 22:40 och då är det 20 minuter kvar av PB. Vet inte hur vi ska lösa den här konflikten.

2 kommentarer:

Lina sa...

Hej där!
Jag är också ett stort fan av "Californication". Hade glömt att det var idag så tack för påminnelsen! Börjar ju om 10 min så det var himla tur att jag tittade in hos dig :-) "Prison Break" har jag aldrig fastnat för. Missade de första säsongerna helt och sen har jag bara inte orkat bry mig. Kan du inte locka din man med att det är betydligt mer naket i "Californication"? *skratt* Sex i fängelseserier är ju ofta av en lite annan karaktär om man säger så ;-) Kram, Lina
skrivarlya.blogspot.com

MonasUniversum sa...

Jag är också ett fan av Californication. Likaså maken.

Men du, jag har ju den självklara lösningen: hyr PB. Och då slipper han dessutom reklamen...