tisdag 24 februari 2009

Victoria hjärtar Daniel

Jag tycker att det är superduper att de äntligen få slå till. Härligt för dem!

Men hur pinsam är inte denna sändning? De är så inövade och har fusklappar. Det känns inte äkta för fem öre. Som tur är ser Victoria uppriktigt glad och kär ut, härligt! Men de kunde väl ha varit lite mer naturliga? Eller helt enkelt lite mer proffsiga och övat in sina små tal så att de lät naturliga? Är det för mycket begärt av folk som har som jobb att representera? (Daniel anser jag som ursäktad, han har ju inte fått öva lika mycket på offentligheten som de andra).

Men hurra hurra! Me like bröllop! Stora E vill väldigt gärna gå på bröllopet och blev rätt besviken när jag sa att man inte får...

3 kommentarer:

Perny sa...

"Daniel anser jag som ursäktad, han har ju inte fått öva lika mycket på offentligheten som de andra" nä men sju år tycker jag är en tillräcklig tid att träna sig in i rollen, det är längre än dramahögskolan!

"Stora E vill väldigt gärna gå på bröllopet och blev rätt besviken när jag sa att man inte får..." hon kan säkert vinna sig en plats på bröllopet på någon kommersiell radiokanal ;)

Pernilla sa...

Ja Perny. Där har du faktiskt en poäng. Sedan tycker jag han kunde ha sträckt på sig lite, han är ju en gymkung, han måste ju ha tvättbräda som kan hjälpa upp kroppen lite!

Och jo. Det förstås. Vi får undersöka den möjligheten.

Unknown sa...

Eller så kan ni kanske stå ute och vinka på stan :). Inte lika kul dock...

Tyckte också deras egen sändning var pinsam. Victoria är ju jäkligt bra och självlysande i vad hon än gör men presskonferensen var ju 7 resor bättre!
Dags för di gamle att lämna plats åt di yngre är min åsikt. Sverige behöver en drottning som regent nu!