onsdag 18 februari 2009

Lösning på krokproblemet

Jag märkte ju att inte bara jag stör mig på detta med krokarna s0m saknas på offentliga toaletter. Eftersom min hjärna oftast arbetar för högtryck så har jag nu kommit på en ultimata lösningen.

Vi som stör oss går ihop och bildar en grupp.
Tillsammans köper vi in ett stort antal krokar. Vi lär kunna fixa rabatt.
Vi fyller våra handväskor och så fort vi kommer till ett ställe utan krok så ger vi dem en krok med förbehållet att nästa gång vi kommer förbi, då ska det banne mig sitta en krok där.
För att hålla koll på det här gör vi en webbsida där vi kan fylla i var vi har lämnat krokar så kan nästa som passerar kolla upp att den har satts upp.
Om krok har satts upp så får stället gratisreklam i våra bloggar och på vår sida. Om stället inte har satt upp kroken så blir påföljden massiv kritik i bloggar och på vår sida.

Se där. Nu har jag varit kreativ så det räcker för idag. N'est ce pas?

4 kommentarer:

Anonym sa...

Mycket bra idé. Om jag har barnen är med mig på offentliga toaletter brukar de få agera levande krokar. Jag hänger sonika väskor och annat runt halsen på dem. Inte alltid så lyckat.

Catharina sa...

Bra idé. Annars kan man kanske köpa såna där krokar som man hänger över dörrar, så kan man alltid ha en sån i handväskan. Då är den ju dessutom ens egen!

sandyekman sa...

Bra tänkt där Catharina!
Finns på IKEA. Men allra helst skulle jag vilja ha en egen toa som simsalabim kom fram när jag blev kissnödig på offentliga platser!

Pernilla sa...

Speja, ett problem med mina barn bara. Den ena är för liten och den andra tröttnar och då är det inte omöjligt att hon bara släpper... Uuuuuuu!!!!

Catharina! Perfekt idé! Men.... då måste man ju hänga den på den äckliga dörren. Och sedan ska den ligga i min väska och äckla sig. Då måste jag ha en påse till den. Och så har jag helt plötsligt en ny tyngd att bära... :)

Gillar den sista lösningen bäst. En magisk toalett bara för mig. :)