fredag 9 oktober 2009

15 356 ord


85 353 tecken med blanksteg. 37 sidor. Romanen, snart är vi i land. Heh.

6 kommentarer:

Fröken Film sa...

Go, go, go!!! Tack för uppdateringen, är ju så himla nyfiken på hur det går med romanen!
Trevlig helg!
/FF

malin persson giolito sa...

Skriver du en sida om dagen är du i princip klar om ett år. Tänk på det du... Ett år som går så fort.

Jennica... sa...

Men du...det där som Malin skriver....inte helt fel, eller hur?! En sida om dagen....tänk på den, en sida om dagen. Sedan klar! Bokmässan 2011 - se upp! :)

Åsa sa...

Om du lämnar nätet i en månad EN MÅNAD så är du ju klar! Varför vänta ett år? Du är ju damen som vill att det ska gå undan! Heja! Tänk, då har du hela jullovet på dig att korra!
Nästan på allvar
Åsa

Pernilla sa...

NI är för underbara! Visst är det ju så. OM jag skrev istället för att blogga så skulle det gå snabbare. dock är det såhär. När jag bloggar så tänker jag inte efter, jag bara får ur mig något. NÄr jag skriver på BOKEN så måste jag ha fokus och sitter och funderar på formuleringar etc. Bloggandet sker när jag är trött eller har en liten minipaus. Eller så tar jag mig en paus. Jag har dock jättesvårt att samla mig för romanskrivandet i korta stunde.r Dock övar jag på det för jag inser att jag aldrig har långa pass. Det är verkligheten och då får man anpassa sig till den. Det är ju svårare att anpassa verkligheten till drömmen...

Pernilla sa...

Och Malin. Om jag hade skrivit en sida om dagen i ett år så hade jag varit klar. Det suger att tänka så. Men jag får väl ha tålamod och tänka framåt. Men som Åsa vet så väl. Tålamod är inte min starka sida.

Puss. Aj lav ju!