onsdag 21 oktober 2009

Antal skrivna ord idag:

0.

Däremot har jag haft lektioner non-stop 8-15:30,
handlat mat på tre minuter,
hämtat två prinsessor,
lagat mat åt två prinsessor,
umgåtts med två prinsessor och en kung,
åkt och tränat,
kommit hem, duschat och ätit mat,
och sett på Grey's.

Nu är det godnatt!

6 kommentarer:

Simona sa...

Godnatt,
jag har redigerat bort ca 5000 tecken. i den här takten blir det inget kvar.

Pernilla sa...

Knäckande! Tur att du hade mycket att ta av. Är det du som bestämmer vad som ska bort eller har du fått pekat på? Hu rvet man liksom?

Minoriteten i majoriteten sa...

Hej!
Har en liten fråga till dig som inte alls rör det här inlägget. Hur har du gått tillväga för att visa ditt totala besöksantal och antal för dagen på bloggen?

Undrar en trogen läsare, med nystartad blogg om funktionshinder.

Kika in på:http://minoritetenimajoriteten.blogspot.com/

Ellen

simona sa...

Alltså, de pekar och jag kapar. Och sedan blir det ännu mer kapande av bara farten. Ja, det är lite knäckande. Men jag måste säga att det som är kvar blir ganska ... stringent. Trodde bara inte att jag skrivit en STRINGENT roman. Suck. Nåväl, det är över 143 000 ord kvar att ta av.
Godnatt!

Pernilla sa...

Ellen, det är en tjänst som heter Susnet. Du får skapa ett konto där och då får du tillgång till räknare och besöksstatistik. Fråga mig inget tekniskt för jag har outsourcat den biten. Kan man säga. :) Ska kika på din blogg sen, kul!

Simona, det blir nog finemang det där till slut! Vad är det generellt du får kapa? Är det typ beskrivningar eller dialoger eller blandat? :)

Simona sa...

Jag kapar ord här och där - ofta sådana fraser jag var lite förtjust i och meningar som är överdrivet tydliga. Dialoger ryker och hela stycken. Det är väldigt blandat. Inga ord går säkra...