tisdag 20 oktober 2009

En räkneövning

Hjälp mig att räkna...

En sida är ungefär 450 ord (tog en jag hade skrivit mycket på). Multiplicerat med 40 sidor så blir det cirka 18000 ord. Häromkvällen skrev jag 900 ord på en timme. Det är alltså två sidor på en timme. Om jag delar 18 000 med 900, får jag fram timmarna då? I så fall tar det mig 20 timmar att skriva 40 A4. Och som med alla projekt ska man väl lägga på en extra 10%. Så 22 timmar? Släng på det på min 45 timmars arbetsvecka och andra åtaganden som barn, simskola, kalas för svärmor och ja.. vad mer? Grey's imorgon kväll! (Ja, DH kan jag försaka men f-n inte Grey's!)

I am fucked!

3 kommentarer:

Fröken Film sa...

Precis så blir det. Fast man kan också tänka att du skriver två sidor på en timme, vilket blir en sida i halvtimmen vilket blir 40 gånger 0,5 vilket blir 20. Men jag tror på dig, det gör jag!

Pernilla sa...

Tack! Jag tänkte också lite så men blev förvirrad. Räkning är liksom inte min grej. Jag är mer inne på ord. Surprise! ;)

Agnes sa...

Heja dig, vad inspirerad jag blir! Har för mig att jag försökte utmana dig i somras, men har knappt skrivit en rad sedan dess.
Kram!